Любешівчанка вчилася кейтерингу в естонської майстрині

03 Листопада 2019, 12:30
Майстер-клас із кейтерингу 2233 Джерело: Facebook
Майстер-клас із кейтерингу

Викладачка  Любешівського технічного коледжу взяла участь у майстер-класі з кейтерингу.

На днях у Камінь-Каширському вищому професійному училищі відбувся майстер-клас на тему: «Кейтеринг»  – про це йдеться на сторінці коледжу у facebook.

Захід провели в рамках українсько-естонського проєкту «Представлення досвіду Естонії для підтримки реформи професійної освіти в Україні».

Викладачка Центру професійного навчання естонського повіту Валгамаа Катрін Уфферт висвітлила тематику надання кейтерингових послуг та організувала приготування страв для оформлення фуршетного столу.

В заході брали участь представники закладів професійно-технічної освіти Волинської та Рівненської областей, у тому числі і майстриня виробничого навчання Любешівського технічного коледжу Н.Клямар.

Учасники майстер-класу отримали європейські сертифікати.

Довідково: кейтеринг – галузь громадського харчування, пов'язана з наданням послуг на віддалених точках, що включає всі підприємства і служби, що надають підрядні послуги з організації харчування співробітників компаній і приватних осіб у приміщенні, а також здійснюють обслуговування заходів різного призначення і роздрібний продаж готової кулінарної продукції.

Читайте також: Любешівський навчальний заклад відзначився на обласному фестивалі

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024