Залізниця: школярі «приміряли» майбутні професії

09 Листопада 2019, 17:39
Кожен учень міг спробувати себе в ролі рятувальника 1138 Джерело: dsns.gov.ua
Кожен учень міг спробувати себе в ролі рятувальника

На «Науковому пікніку» учні експериментували, досліджували та пробували себе в різних професіях.

У Залізницькому ліцеї імені Івана Пасевича на Любешівщині відбувся «Науковий пікнік в ОТГ» – масштабний захід для популяризації науки серед дітей і молоді – повідомляють на сайті  управління ДСНС Волині.

На ньому проводили і численні експерименти, і досліди, і майстер-класи для любителів науки, а також кожна дитина могла спробувати себе в ролі рятувальника, сапера, лікаря, поліцейського.

Цей унікальний фестиваль, зазначається в дописі, об’єднав однодумців, які навчали дітей і правилам безпеки життєдіяльності.

Як не пройти повз людину, яка лежить на землі, і надати їй першу медичну допомогу, скільки натискань на грудну клітку потрібно зробити під час серцево-легеневої реанімації, як накласти шийний комірець потерпілому при ДТП, правила накладання кровоспинного джгута, що робити та як зафіксувати потерпілого для транспортування в лікувальний заклад, –  розповідав лікар УДСНС України у Волинській області Василь Дерун.

А працівник групи піротехнічних робіт управління Микола Мороз повідав про вибухонебезпечні предмети та роз’яснив правила поведінки з ними.

 




 

Читайте також: Любешівські вчителі подивилися роботу диверсійної групи

Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024
24.04.2024