Маневичани переймали досвід любешівської громади

14 Листопада 2019, 12:45
Анатолій Мельник і Олександр Гаврилюк 989 Джерело: lubeshivska.gromada.org.ua
Анатолій Мельник і Олександр Гаврилюк

Керівництво Маневиччини цікавилося діяльністю найбільшої ОТГ Волинської області.

13 листопада на Любешівщині з робочим візитом побували керівники та депутати з Маневицького району – повідомляють на сайті Любешівської ОТГ.

Очолював делегацію голова Маневицької районної ради Анатолій Мельник, у її складі були також селищний голова Олександр Гаврилюк, тамтешні місцеві депутати, голови сільських рад.

Читайте також: Любешівську громаду презентують у Любліні

Гостей насамперед цікавило, як функціонує найбільша об’єднана територіальна громада Волинської області, тож їх ознайомили з організаційною структурою Любешівської селищної ради, роботою управління капітального будівництва, житлово-комунального господарства та комунальної власності, розповіли про  гуманітарний  напрямок діяльності громади.

Підбиваючи підсумки зустрічі з маневичанами, ідеться в повідомленні, селищний голова Олег Кух зазначив, що є прихильником великої ОТГ, бо лише велика громада має  здатність у повному обсязі  надавати послуги та виконувати повноваження. Громади ж з низькою чисельністю населення мають обмежений потенціал для сталого розвитку та надання необхідних послуг її мешканцям.

Маневичани побували також на окремих інфраструктурних об’єктах громади, зокрема  подивилися роботу комунального підприємства «Любешів-Комфорт-Сервіс».

Читайте також: У Любешівській ОТГ на зекономлені кошти реалізують 8 додаткових проєктів

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024