Учням коледжу провели майстер-клас у «Терасі»

25 Грудня 2019, 17:07
Майстер-клас із приготування фірмових страв 2823 Джерело: Facebook
Майстер-клас із приготування фірмових страв

Майбутні кухарі вчилися випікати піцу та готували фірмові страви.

24 грудня фахівці районної служби зайнятості організували учням Любешівського технічного коледжу, майбутнім кухарям-кондитерам, екскурсію в ресторан «Тереса». Про це йдеться на фейсбук-сторінці Любешівської районної філії.

Учні ознайомилися зі специфікою роботи закладу, потребами в спеціалістах, стали учасниками  майстер-класу з випікання піци та приготування фірмових страв.

 

1

1

1

1

1

 

Читайте також: Служба зайнятості та технічний коледж підписали угоду про співпрацю

Коментар
25/04/2024 Середа
24.04.2024