Знайшли помилку? Виділіть частину тексту і натисніть CTRL + Enter
Майстер-клас із приготування фірмових страв
Майстер-клас із приготування фірмових страв

Учням коледжу провели майстер-клас у «Терасі»

17:07 25.12.2019
829

Майбутні кухарі вчилися випікати піцу та готували фірмові страви.

24 грудня фахівці районної служби зайнятості організували учням Любешівського технічного коледжу, майбутнім кухарям-кондитерам, екскурсію в ресторан «Тереса». Про це йдеться на фейсбук-сторінці Любешівської районної філії.

Учні ознайомилися зі специфікою роботи закладу, потребами в спеціалістах, стали учасниками майстер-класу з випікання піци та приготування фірмових страв.





Читайте також: Служба зайнятості та технічний коледж підписали угоду про співпрацю

Загрузка...
Загрузка...
Коментарі
18 січня
Вчора
16.01.2020
15.01.2020
14.01.2020
13.01.2020
Підписатися на наші новини
*ви у будь-який момент зможете відписатися від наших новин