На Любешівщині рятувальники ліквідували пожежу

02 Січня 2020, 11:55
Фото ілюстративне 983
Фото ілюстративне

За 30 грудня – 1 січня працівники пожежно-рятувальних підрозділів Волинської області ліквідували 13 пожеж, здійснили дев’ять  виїздів для проведення аварійно-рятувальних робіт.

Пожежі зафіксовані в житловому секторі Володимир-Волинськго, Камінь-Каширського, Ковельського, Любешівського та Луцького районів, у містах Луцьку й Нововолинську – про це йдеться на сайті Управління ДСНС Волині.

Зокрема, 1 січня о 05:50 надійшло повідомлення про пожежу в панельній дев’ятиповерхівці на вулиці Гордіюка в Луцьку. Уже за п’ять хвилин до місця виклику прибули рятувальники  25-ої Державної пожежно-рятувальної частини. З’ясувалося, що пожежа виникла в сміттєзбірнику в одному з під’їздів. О 06:09 пожежу локалізували, а о 06:18 – ліквідували. Вогонь знищив дерев’яні відходи в сміттєзбірнику, пошкодив стіни.

За попередніми даними, пожежа трапилася внаслідок короткого замикання електромережі.

Того ж дня, о 20:37, надійшло повідомлення про дорожньо-транспортну пригоду на вулиці Іваничівське шосе в Нововолинську. У результаті зіткнення двох легкових автомобілів водій одного з них опинився затиснутим всередині транспортного засобу. Працівники 5-ої Державної пожежно-рятувальної частини за допомогою гідравлічного аварійно-рятувального інструменту визволили потерпілого з автомобіля та передали працівникам медичної служби.

 

Читайте також: Рятувальники відвідали вихованців любешівського дитсадка

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024