Три шкільні кабінети на Любешівщині поповнилися обладнанням

10 Січня 2020, 09:49
Учні на уроках фізкультури займаються і з оновленим спортивним інвентарем 1367 Джерело: lbsadm.gov.ua
Учні на уроках фізкультури займаються і з оновленим спортивним інвентарем

На облаштування в школах сучасних кабінетів з предмету «Захист Вітчизни» виділи кошти з залишків освітньої субвенції.  

8 січня на базі Люб’язької загальноосвітньої школи, а також із показовими уроками в школах Великої та Малої Глуші, відбувся семінар-практикум директорів шкіл, учителів фізичного виховання та предмету «Захист Вітчизни» – повідомляють на сайті Любешівської РДА.

Виховання патріотичних почуттів у молоді, зазначається в повідомленні, нині набуває дедалі більшої актуальності. Тепер учителям важливо не просто показати, як «теоретично» потрібно вміти захищати Батьківщину, а й навчити базових практичних навичок. Тому питання про створення кабінетів «Захисту Вітчизни» в школах неодноразово обговорювали депутати на сесіях районної ради. Як наслідок, рішення про виділення коштів на облаштування у школах Люб’язя, Малої та Великої Глуші сучасних кабінетів «Захисту Вітчизни» з залишків освітньої субвенції  на суму 455, 322 тисячі гривень.

Зокрема, три шкільні кімнати поповнилися програмним забезпеченням, портативним комп'ютером вчителя, веб-камерою з інфрачервоним фільтром, мультимедійним проектором із інтерактивними функціями, комплектом стендів та обладнанням і приладдям.

Тепер кабінети повністю оснащені й учні працюють з новим електронним (лазерним) тренажером та відпрацьовують прийоми й правила стрільби зі стрілецької зброї.

Комплекс має ряд переваг: найперше – це безпека та економія на набоях. А ще зброя з лазером має такий самий вигляд, як і справжня.

Окрім «нової військової підготовки», учні займаються на уроках фізкультури і з оновленим спортивним інвентарем, закупленим за кошти залишків освітньої субвенції на суму 158, 65 тисячі  гривень.

Читайте також: Любешівські вчителі подивилися роботу диверсійної групи

Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
18.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром