Українцям дозволили будь-коли переходити на виплату пільг готівкою

13 Січня 2020, 16:59
Фото ілюстративне 1159
Фото ілюстративне

Пільговики отримали право в будь-який час подати заяву про перехід на монетизовану  форму виплат за житлово-комунальні послуги.

З 1 січня 2020 року пільгові категорії громадян мають право у будь-який час подати заяву до структурного підрозділу з питань соціального захисту населення щодо переходу з безготівкової на готівкову форму виплат пільги на оплату житлово-комунальних послуг. Про це йдеться на офіційному веб-порталі Міністерства соціальної політики.

Ттаким чином, скасували обмеження, яке не давало можливості перейти на отримання пільг у готівковій формі після 15 жовтня (на опалювальний період) і 15 травня (на неопалювальний період).
 

«Якщо раніше українські пільговики могли отримувати монетизовані виплати пільги лише, якщо подали відповідну заяву до старту опалювального сезону, то відтепер вони можуть зробити це в будь-який момент» – зазначає міністерка соціальної політики Юлія Соколовська.


Постанова торкнеться громадян, які отримують житлові субсидії, пільги на оплату житлово-комунальних послуг, придбання твердого палива та скрапленого газу.

Читайте також: З жовтня монетизують пільги на оплату житлово-комунальних послуг

 

Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024
24.04.2024