Двом любешівчанам перерахували компенсацію за придбання житла

16 Січня 2020, 16:13
Фото ілюстративне 1729
Фото ілюстративне

Любешівських сиріт, які перебували на квартирному обліку, забезпечили житлом.

Управління соціального захисту населення Любешівської райдержадміністрації перерахувало кошти грошової компенсації за придбання житла двом мешканцям району. Про це інформують на сайті Любешівської РДА.

Мова ведеться про дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування та інших з переліку категорій, затверджених постановою Кабінету Міністрів України від 26 червня 2019 № 616.

Відповідно до порядку та умов надання в 2019 році субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на проектні, будівельно-ремонтні роботи, придбання житла та приміщень для розвитку сімейних та інших форм виховання, наближених до сімейних, забезпечення житлом дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування, вищезгаданим любешівчанам, які перебували на квартирному обліку та щодо яких прийняті рішення місцевих комісій Любешівської райдержадміністрації та Любешівської селищної ради, перерахували 706,18 тисячі гривень.

Завдяки злагодженій роботі структурних підрозділів райдержадміністрації, що займалися цим питанням, зазначається в повідомленні, вказані особи вже забезпечені житлом і зареєстровані його власниками.

Читайте також: На Любешівщині розпочалася робота щодо забезпечення житлом дітей-сиріт

Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром