Солдат із Невіра повісився у військовому гуртожитку

18 Лютого 2020, 14:57
Військова частина в Житомирі 3150 Джерело: zhitomir.info
Військова частина в Житомирі

Тіло мертвого військовослужбовця виявили в душовій кабіні.

17 листопада в гуртожитку військової частини, що дислокується в Житомирі, виявили мертвим солдата контрактної служби. Про це повідомляє Житомир.іnfo.

О 9:30 годині, йдеться в повідомленні, до прокуратури гарнізону надійшло повідомлення від командира частини про виявлення військовослужбовця повішеним у приміщенні гуртожитку. На місце події виїжджала військова прокуратура гарнізону, Житомирський міський відділ Національної поліції та Житомирський зональний відділ Військової служби правопорядку.

Труп зазначеного військовослужбовця був зі слідами странгуляційної борозни на шиї. Його виявили в душовій кабіні гуртожитку. Під час огляду знайшли мобільний телефон повішеного, на якому заставкою був скріншот із передсмертною запискою.

Відомості про зазначену подію поліція внесла до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною 1 статті 115 КК України (умисне вбивство). Процесуальне керівництво у провадженні здійснюватиме Військова прокуратура Житомирського гарнізону. Тіло доставили в морг на розтин.

Загиблий, 1995 року народження, був мешканцем Волинської області.

Як стало відомо Району.Любешів із власних джерел, він родом із Невіра, а мешкав із сім’єю в Луцьку.

Читайте також: Зґвалтування в Невірі: підозрюваних узяли під варту

Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024