Любешівщина очолила три спортивні рейтинги області

20 Лютого 2020, 17:16
Спортивні відзнаки Любешівського району 634 Джерело: Сергій Божко
Спортивні відзнаки Любешівського району

На Волині підбили спортивні підсумки 2019 року.

В актовому залі Волинського інституту післядипломної педагогічної освіти представники фізичної культури та влади підсумували спортивний 2019 рік та спільно напрацювали алгоритм дій на 2020 рік. Про це інформують на сайті ВОДА.

За словами начальника відділу з питань фізичної культури та спорту облдержадміністрації Ігоря Дмитришина, 2020 рік напрочуд важливий для спортивної галузі Волині. Адже волинські спортсмени представлятимуть Україну на Олімпійських та паралімпійських іграх 2020.

У рамках заходу відзнаки отримали відомі волинські тренери, спортсмени, громадські організації. Усі нагороди були врученні за результатами виступів спортсменів на міжнародних, всеукраїнських та обласних змаганнях 2019 року.

Нагороди вручали в номінаціях: «Десятка кращих спортсменів з олімпійських видів спорту – олімпійські номери програми», «П’ятірка кращих тренерів з олімпійських видів спорту», «П’ятірка кращих спортсменів з неолімпійських видів спорту», «Трійка кращих тренерів з неолімпійських видів спорту», «Кращі спортсмени з видів спорту осіб з інвалідністю», «Кращі тренери з видів спорту осіб з інвалідністю», «Найкраща команда» тощо.

Називали також найкращі спортивні райони та вручали їхнім представникам відзнаки. Зокрема, Любешівщину відзначили тричі й щоразу за перші місця в рейтингу – за підсумками  обласної спартакіади «Волинь спортивна – 2019», за результатами виступів спортсменів на офіційних обласних змаганнях з олімпійських видів спорту, за результатами виступів спортсменів на міжнародних та всеукраїнських змаганнях.

Читайте також: Спортсмен із Малої Глуші був кандидатом до олімпійської зірної СРСР

Коментар
20/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром