У березні в Україні розпочнеться «Велике будівництво»

27 Лютого 2020, 14:06
Школа в селі Гірки 1181
Школа в селі Гірки

В Уряді затвердили перелік програм та проєктів, які фінансуватимуться коштом державного фонду регіонального розвитку (ДФРР).

Це 402 проєкти, з них 206 – об’єкти програми «Велике будівництво» - інформують на сайті Волинської ОДА.

Мінрегіон розподілятиме гроші ДФРР між областями в залежності від затверджених ними планів будівництва на цей рік: 5,2 мільярда гривень ДФРР із 7,5 мільярда гривень, передбачених у 2020 році.

 «Першого березня цього року ми починаємо масштабне будівництво та капітальний ремонт шкіл, дитячих садків, приймальних відділень лікарень, стадіонів та доріг по всій країні. Уряд забезпечить регіони всім необхідним, щоб будівництво почалось вчасно, а головне завдання керівників ОДА – це вчасна координація діяльності з профільними міністерствами та відомствами та організація роботи на місцях. Велике будівництво – це робочі місця для людей та якісна інфраструктура вже цього року», – наголосив Прем’єр-Міністр України Олексій Гончарук на засіданні Уряду.

Як відомо, ряд волинських проєктів також потрапили до державної програми «Велике будівництво», зокрема  добудова та здача в експлуатацію загальноосвітньої школи в Гірках.

Читайте також: Школа на Любешівщині потрапила в програму «Велике будівництво»

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024