Любешівчан запрошують на педагогічний форум

05 Березня 2020, 14:26
Фото ілюстративне 730
Фото ілюстративне

На педагогічному форумі формуватимуть комунікаційну платформу для налагодження тривалого партнерства з розвитку інклюзивної освіти та мистецтва в Україні.

27 квітня в Києві відбудеться всеукраїнський проєкт – педагогічний форум «Інклюзія у початковій мистецькій освіті ARTS FOR HEARTS». Про це повідомляє відділ інформаційної політики Волинської облдержадміністрації.

В галузі початкової мистецької освіти, ідеться в повідомленні,  запропонований проєкт буде логічним продовженням інноваційного всеукраїнського проекту «Педагогічний марафон розвитку інклюзивної початкової мистецької освіти в Україні «ARTS FOR HEARTS Одеса-Харків-Львів-Дніпро 2019-2020», що був успішно реалізований.

Проєкт націлено на соціальні зміни в сприйнятті людей з інвалідністю, промоцію прийнятих законів та публічних політик, розповсюдження кращих практик.

Всеукраїнський педагогічний форум надасть можливість створення комунікаційної платформи для налагодження тривалого партнерства по розвитку інклюзивної освіти та мистецтва в Україні та стане підґрунтям формування позитивного ставлення суспільства, викладацько-учнівської спільноти, узагальнення та систематизація ефективного досвіду. Під час форуму відбудуться панельна дискусія «Мистецька освіта без перепон», конференція «Досвід, практика, реалізація».

Співорганізатори: ГО «Всеукраїнська асоціація закладів мистецької освіти», ГО «Українська ланка Європейської Асоціації Викладачів-Струнників» (ESTA Україна), Державний науково-методичний центр змісту культурно-мистецької освіти та Харківська дитяча школа мистецтв №5 імені І. О. Дунаєвського.

Спікерами форуму будуть представники центральних органів управління та органів місцевого самоврядування, народні депутати, психологи, працівники інклюзивно-ресурсних центрів, викладачі закладів післядипломної освіти, викладачі-практики, запрошені викладачі-практики мистецьких шкіл для дітей з особливими освітніми потребами за кордону.

Організатори запрошують до участі керівників та викладачів, що працюють з учнями з особливими освітніми потребами, батьків «особливих» дітей, а також усіх зацікавлених осіб в розвитку вітчизняної інклюзивної освіти. Свою присутність необхідно підтвердити під час реєстрації на захід.

Реєстраційна форма: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdyqbZncsHReeeddPcnpeMgsqEGLQMvMpIeUCbdantYM8Lc5Q/viewform

Коментар
20/04/2024 Субота
20.04.2024
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром