Любешівчанка успішно працевлаштувалася після вивільнення з адміністрації

16 Березня 2020, 15:25
Ніна Корець 1243 Джерело: Любешівська районна філія центру зайнятості, Бухгалтер
Ніна Корець

Прикладом успішної співпраці районної служби зайнятості з роботодавцями є працевлаштування громадянки, яка після вивільнення з Любешівської РДА звернулася до філії для пошуки роботи.

Про це йдеться на фейсбук-сторінці районної служби зайнятості.

Любешівчанка Ніна Корець, звільнена з райдержадміністрації, зазначається в дописі, у пошуках роботи звернулася до Любешівської районної філії центру зайнятості.

За словами жінки, яка втратила роботу, це був психологічно важкий час, адже вона зовсім утратила впевненість у своїх можливостях. Проте фахівці служби зайнятості переконали її, що ситуація, яка склалася,  - це  лише початок нового етапу в житті.

Вони допомогли безробітній визначити перспективи працевлаштування та конкурентні переваги на ринку праці. За рекомендацією служби зайнятості Ніна брала участь у семінарах, де навчали працювати з джерелами інформації про вакансії, писати резюме. Відтак, прийшла мотивація на успіх, впевненість і, разом з тим, нові варіанти працевлаштування.

Коли кар’єрний радник запропонувала вакансію бухгалтера, жінка погодилась на співбесіду, успішно пройшла її та отримала місце роботи. Спеціальних вимог до кандидата роботодавець не ставив, але шукали людину порядну, відповідальну та працьовиту. Адже професія бухгалтера вимагає від фахівця максимальної зосередженості та уваги.

Усім вимогам роботодавця Ніна відповідала, тому відразу отримала постійне місце роботи. Ініціативна та комунікабельна, вона нині успішно працює в комунальному підприємстві «Любешівський ринок».

Читайте також: Любешів: керівниця школи іноземних мов ділилася досвідом успішної діяльності

Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
18.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром