У Любешеві відбулося позачергове засідання комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій

21 Березня 2020, 12:16
Любешівська райдержадміністрація 1845
Любешівська райдержадміністрація

Місцева комісія з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій розглянула стан вжитих у районі протиепідемічних заходів та обмежень для запобігання поширення коронавірусу.

Про це інформує відділ правового забезпечення та з питань діяльності керівництва апарату Любешівської районної державної адміністрації.

Щодо виконання карантинних обмежень, ідеться в повідомленні, то припинена робота селищного ринку та закладів загального користування. Усі павільйони зачинені, окрім тих, які здійснюють торгівлю продуктовими товарами та побутовою хімією.

Комісія звернулася до керівників релігійних громад у районі, запрошених на засідання, з проханням забезпечити дотримання протиепідемічних заходів у храмах та провести відповідну роз’яснювальну роботу серед парафіян.

Члени комісії обговорили  алгоритм дій при підозрі на захворювання, спричинене коронавірусом та стан готовності закладів охорони здоров’я,  зокрема, щодо забезпеченості медичних працівників, прикордонників, поліціантів засобами індивідуального захисту на випадок спалаху епідемії. У зв’язку з цим дали відповідні доручення провести розрахунки для придбання в достатній кількості засобів індивідуального захисту, створення необхідного резерву дезінфекційних засобів і медичних препаратів. 

Читайте також: У лісгоспах запровадили додаткові заходи у зв’язку з карантином

Коментар
26/04/2024 Четвер
25.04.2024