В Україні запустять новий освітній телепроект у зв'язку з карантином

21 Березня 2020, 17:18
Обговорення освітнього телепроекту 931 Джерело: president.gov.ua
Обговорення освітнього телепроекту

В Україні мають намір запустити освітній телепроект для учнів 5-11 класів, які через карантин навчаються вдома.

Про це повідомляють у прес-службі президента Володимира Зеленського, який обговорив цю ініціативу з керівниками телеканалів.

Під час зустрічі глава держави нагадав, що через обмежувальні заходи, запроваджені в країні з метою недопущення поширення коронавірусу, школярі перейшли на дистанційне навчання. Зеленський запропонував запустити загальнонаціональний освітній телевізійний проект, у межах якого найкращі педагоги України проводитимуть відеоуроки з різних предметів шкільної програми для 5-11 класів, а найбільші українські телеканали показуватимуть їх у своїх ефірах у найбільш зручний для дітей час. За словами президента України, формат такого телевізійного проекту має бути не лише інформативним і зручним для перегляду, а й цікавим дітям, а також їхнім батькам, дідусям та бабусям, котрі залишаються вдома через карантин.

Передбачається, що телеуроки транслюватимуться як на загальнонаціональних українських каналах, так і в ефірі низки регіональних. Також вони будуть доступні в інтернеті. Керівництво українських телеканалів підтримало ініціативу президента щодо необхідності виробництва та запуску такого важливого соціального проекту, зважаючи на запровадження в Україні карантину. Як повідомляв УНІАН, 11 березня уряд затвердив обмежувальні заходи через загрозу епідемії коронавірусної інфекції в Україні. Навчальні заклади закрито з 12 березня на карантин строком на три тижні. Терміни карантину можуть змінитись залежно від епідеміологічної ситуації в Україні.
 

Читайте такожНа «гарячі» дзвінки громадян відповідатиме очільниця любешівської «первинки»

У лісгоспах запровадили додаткові заходи у зв’язку з карантином

Любешівчан просять утриматися від участі в засіданнях районного суду

У Любешеві відбулося позачергове засідання комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій

Коментар
20/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром