Депутати селищної ради вимагають притягнути порушників карантинних заходів до відповідальності

27 Березня 2020, 10:12
Любешівська селищна рада 946
Любешівська селищна рада

На сесії Любешівської селищної ради депутати висловлювали стурбованість тим, що деякі місцеві підприємці не дотримуються карантинних заходів і вимагали таких  притягнути до відповідальності.

25 березня відбулося засідання чергової сесії селищної ради. Про це інформують на сайті Любешівської ОТГ.

Розпочалася сесія із повідомлень депутатів. Найперше, йдеться в повідомленні, що турбувало народних обранців, це функціонування аптеки в селі Бірки, а також те, що деякі місцеві підприємці не дотримуються карантинних заходів, а тому звучала вимога притягнути порушників до відповідальності.

Щодо порядку денного, то своїми рішеннями селищна рада затвердила акти приймання-передачі нерухомого майна,  внесла зміни до рішення «Про затвердження Програми підтримки індивідуального житлового будівництва на селі «Власний дім» у Любешівській селищній раді  на 2018-2020 роки»; до рішення «Про тимчасове зупинення роботи об’єктів загального користування, розташованих на території Любешівської селищної ради, з метою запобігати розповсюдженню захворюваності на гостру респіраторну інфекцію, спричинену коронавірусом COVID-19»; внесла зміни та доповнення до рішення  «Про затвердження Програми розвитку первинної медико-санітарної допомоги на засадах сімейної медицини Любешівської селищної ради на 2020 рік тощо.

Окрім цього, депутати розглянули ряд земельних питань.

 

Читайте також: У Любешеві розв'язали проблему транспортування хворих для проведення гемодіалізу

Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024
24.04.2024