У Любешівському районі горіла суха трава

27 Березня 2020, 17:21
988

За минулу добу працівники пожежно-рятувальної служби області ліквідували 24 пожежі.

Про це повідомили в управлінні ДСНС України у Волинській області.

Загалом за добу виникло шість пожеж у житловому секторі, дві з яких спричинено коротким замиканням електромережі, по одній через порушення правил пожежної безпеки при експлуатації печей, необережне поводження з вогнем.

Окрім цього, співробітники Управління ДСНС України у Волинській області ліквідували 16 пожеж сухої трави та очерету у Любомльському, Іваничівському, Володимир-Волинському, Локачинському, Горохівському, Луцькому, Любешівському, Рожищенському районах та поблизу селища Ратне.

Вогонь знищив 16 гектарів сухостою. З вогнем боролися 74 особи особового складу, залучено 20 одиниць техніки підрозділів управління ДСНС області.

Рятувальники області звертається до громадян з приводу обережного поводження з вогнем.

«Не спалюйте сміття на городах та суху траву на відкритих територіях! Ці необдумані дії вкрай небезпечні, що приводять до виникнення пожеж у приватних житлових, господарських спорудах та на дачних садибах. Трава та сміття легко займаються від сірника або недопалка, а полум’я швидко розповсюджується на значні території», – зазначають вогнеборці.

Якщо ви на полі, у лісі, на присадибній чи дачній ділянці помітили безупинне розповсюдження вогню – негайно повідомте до пожежно-рятувальної служби за номером «101».

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024