Любешів: селищний голова звернувся до мешканців громади у зв’язку з карантином

31 Березня 2020, 16:09
Олег Кух 709 Джерело: lubeshivska.gromada.org.ua
Олег Кух

Очільник громади закликає любешівчан дотримуватися карантинних правил та повідомляти та повідомляти про їхні порушення.

Звернення голови Любешівської селищної ради Олега Куха публікується на сайті громади.

Кожен громадянин, зазначає, зокрема, в ньому селищний голова, повинен перестати розглядати коронавірус як щось абстрактне, тому закликає мешканців громади максимально уникати будь-яких скупчень людей, не виходити з дому без крайньої потреби.

Окремо Олег Кух звертається до батьків: з потеплінням  все більше дітей, особливо підлітки, збираються в селищному парку або ж на вулицях,  нехтуючи при цьому протиепідемічними правилами.  Просто не ходити до школи чи іншого закладу освіти – недостатньо, потрібно чітко дотримуватися відповідних застережень.

Звертається очільник громади і до прибулих любешівчан із-за кордону із закликом дотримуватися правил самоізоляції, щоб зберегти своє здоров’я і здоров’я людей, які їх оточують.

«Самоізоляція триває протягом 14 днів з дня перетину кордону. Ви підписували згоду на добровільну самоізоляцію, під час повернення до України. За порушення умов цієї згоди до вас, в тому числі й інших порушників карантинних заходів, буде застосовано адміністративну або ж кримінальну відповідальність», – нагадує Олег Кух. 

У зв'язку з цим просить мешканців громади повідомляти телефоном 102  про будь-які порушення карантинних правил.

А також із розумінням поставитися до того, що припинили автобусне сполучення, діяльність закладів торгівлі та громадського харчування, ринок. Але працюють аптеки, продуктові магазини, засоби зв'язку та АЗС, де не потрібно допускати скупчення відвідувачів.

Читайте такожНа Любешівщині під час карантину грають у футбол і збираються на пікніки

Коментар
23/04/2024 Вівторок
23.04.2024
09:50
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром