Які зміни щодо перетинання кордону ввела Білорусь

31 Березня 2020, 16:43
Зміни щодо перетинання кордону 961 Джерело: dpsu.gov.ua
Зміни щодо перетинання кордону

Реагуючи на загрози поширення захворювання на COVID-19, різні держави тимчасово змінюють правила перетинання кордону та вводять додаткові карантинні обмеження.

Зміни вводяться і на українському кордоні і на кордонах сусідніх країн – інформують на сайті Держприкордонної служби України.

Реагуючи на поточну ситуацію, йдеться в повідомленні, країни доволі часто вводять додаткові обмеження чи вносять доповнення до тих, які ввели раніше. Наприклад, з 17 березня Молдова заборонила в’їзд іноземців і ввела надзвичайний стан.
У Білорусі ввели карантин (самоізоляцію) на 14 діб для всіх осіб, які в’їжджають із країн, де зареєстровані випадки коронавірусу. До закінчення карантину (самоізоляції) виїжджати з Республіки Білорусь зазначеним особам заборонили.
Польща з 15 березня заборонила в’їзд іноземців, Словаччина – з 13 березня. Росія обмежила в’їзд іноземцям з 18 березня, Угорщина – з 17 березня, Румунія – з 22 березня.

Утім, обмеження на перетинання кордону іноземцями в сусідніх країнах мають певні виключення. Зазвичай,  вони стосуються дипломатів, осіб, які здійснюють міжнародні перевезення, членів екіпажів, іноземців із правом проживання на території цих країн. 

 

Читайте такожВ Україні посилюють режим в'їзду для своїх громадян

 

Коментар
19/04/2024 Четвер
18.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром