Велика Глуша: на ремонт амбулаторії виділили кошти

04 Квітня 2020, 14:02
Амбулаторія у Великій Глуші 1818 Джерело: Життя Великої Глуші
Амбулаторія у Великій Глуші

З районного бюджету на співфінансування капітального ремонту кабінетів Великоглушанської амбулаторії виділили кошти.

Про це йшлося на засіданні постійної комісії з питань бюджету, фінансів та цінової політики Волинської обласної ради.

Участь у засіданні взяли голова облради Ірина Вахович, перший заступник голови Юрій Поліщук, голова постійної комісії Михайло Імберовський та інші депутати.

Комісія розглянула кілька проєктів розпоряджень голови ОДА щодо внесення змін до показників обласного бюджету.

Зокрема, підтримано проєкт розпорядження про внесення змін до показників обласного бюджету на 2020 рік. Рекомендували збільшити доходи загального фонду обласного бюджету на загальну суму 2,25 мільйона гривень, у тому числі коштом інших субвенцій.

Голова бюджетної комісії Михайло Імберовський запитував, на що будуть спрямовуватися ці кошти. Начальник управління охорони здоров'я ОДА Ігор Ващенюк повідомив, що наразі ведуться перемовини зі Світовим банком про те, щоб ці кошти можна було спрямувати на закупівлю медичного обладнання.

Погодили також проєкт розпорядження про внесення змін до показників обласного бюджету на 2020 рік. Йдеться про співфінансування з місцевих бюджетів об'єктів сільської медицини, що ремонтуються чи будуються за кошти Світового банку. Рекомендували збільшити доходи загального фонду обласного бюджету на загальну суму 1,37 мільйона гривень, у тому числі коштом інших субвенцій. Зокрема, з Любешівського районного бюджету на співфінансування капітального ремонту кабінетів Великоглушанської АЗПСМ на суму 149 тисяч гривень.

Читайте також: На Любешівщині готова до здачі одна з трьох амбулаторій

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024