Українцям дали поради щодо харчування на карантині

19 Квітня 2020, 12:26
Харчування на карантині 859 Джерело: pixabay.com
Харчування на карантині

Дієтологи радять харчуватися правильним білком і пити багато води.

Цибуля, часник, корінь імбиру і лимон при надмірному вживанні можуть викликати опіки шлунково-кишкового тракту. Ефективність цих продуктів у боротьбі з коронавірусом COVID -19 сильно перебільшена – пише «Обозреватель».

«Це пекучі речовини, які підсилюють кровообіг. Так, вони мають антибактеріальну дію, але не як антибіотик, а дуже лайтово. Можна швидше попалити собі слизову, викликати гастрит чи ентероколіт, ніж підвищити імунітет», – попереджає дієтологиня Людмила Гончарова.

Фахівчиня радить вживати ці продукти тільки в тій кількості, в якій хочеться, розуміючи, що імунна система складається з клітин, і ці клітини – білкові тіла. Вони складаються не з часнику й імбиру, а з білка тваринного походження. Тому потрібно харчуватися правильним білком і пити  дуже багато води, щоб засвоєння було якісним і було якісне звільнення від токсинів.

Читайте також: Назвали овоч, споживання якого зміцнює легені

Коментар
23/04/2024 Вівторок
23.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром