Очільниця Любешівського району звернулася до краян

01 Травня 2020, 15:49
Юлія Подерня-Масюк 1696 Джерело: lbsadm.gov.ua
Юлія Подерня-Масюк

Голова Любешівської райдержадміністрації просить із розумінням та підтримкою поставитися до мешканців району, у яких виявили коронавірусну інфекцію.

Голова Любешівської РДА Юлія Подерня-Масюк звернулася до мешканців району у зв’язку з виявленням у мешканців Любешівщини корона вірусу. Текст звернення публікується на сайті райдержадміністрації.

«30 квітня 2020 року, у зв’язку із підтвердженням у нашому районі 4 випадків захворювання коронавірусною інфекцією, проведено позачергове засідання Любешівської місцевої комісії ТЕБ та НС. На засіданні прийняті рішення щодо організації завдань, спрямованих на виявлення контактних осіб із хворими та запобігати розповсюдженню захворювання.

Наразі хворі на самоізоляції та перебувають на амбулаторному лікуванні в КНП «Центр первинної медико-санітарної допомоги Любешівської селищної ради».  В осіб, які мали контакти з хворими будуть відібрані біологічні матеріали для проведення дослідження на наявність коронавірусної інфекції.

Жителів села Люб’язь прошу з розумінням та підтримкою поставитися до односельців, у яких підтверджені захворювання коронавірусною інфекцію. Будьте свідомими та в разі появи симптомів респіраторних захворювань, телефонуйте до сімейних лікарів.

Прошу Вас, шановні жителі Любешівського району, дотримуйтесь карантину. Залишайтеся вдома! Адже кожен із нас може бути носієм захворювання, не знаючи про це. Залишаючись удома, можна зменшити коло контактних осіб і швидше запобігти розповсюдженню респіраторного захворювання.

Бережіть своє здоров’я та здоров’я своїх рідних! Будьте здорові!

З повагою голова Любешівської районної державної адміністрації Юлія Подерня-Масюк»  

 

Читайте також:  У п'ятьох любешівчан підозрюють коронавірусну інфекцію

 У чотирьох мешканців Люб'язя виявили коронавірусну інфекцію

У Люб’язі встановлюють контакти хворих на коронавірус із родичами та односельцями

Коментар
20/04/2024 Субота
20.04.2024
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром