Щорічну декларацію можна буде подати до 1 червня

23 Травня 2020, 09:23
Щорічну декларацію можна буде подати до 1 червня 650
Щорічну декларацію можна буде подати до 1 червня

Прокуратура Волинської області нагадує суб’єктам декларування, що 1 червня 2020 року завершується кінцевий термін подачі щорічної декларації особи, уповноваженої на виконання функції держави та місцевого самоврядування, за 2019 рік.

Термін був перенесений на цю дату з 1 квітня 2020 у зв’язку із встановленням в Україні карантинно-обмежувальних заходів. Про це інформує пресслужба прокуратури Волині.

Прокуратура області звертається до суб’єктів декларування із проханням вчасно подати декларацію, аби уникнути притягнення до кримінальної, адміністративної, цивільноправовий /adj та дисциплінарної відповідальності у встановленому законом порядку.

Нагадаємо, за подання суб’єктом декларування завідомо недостовірних відомостей у декларації особи, уповноваженої на виконання функцій держави або місцевого самоврядування, або умисне неподання суб’єктом декларування зазначеної декларації передбачено покарання до двох років позбавлення волі з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років.

За несвоєчасне подання без поважних причин суб’єктом декларування такої декларації передбачено покарання у виді штрафу від п’ятдесяти до ста неоподатковуваних мінімумів доходів громадян.

Читайте також: Коли «Укрзалізниця» відновить свою роботу 

Коментар
18/04/2024 Середа
17.04.2024