В Україні затвердили перелік соцпрацівників, які отримають доплати

27 Травня 2020, 09:30
822 Джерело: фото ілюстративне

Міністерство соціальної політики затвердило перелік посад працівників сфери соціального захисту населення, яким передбачено додаткові, нещодавно встановлені законодавством, надбавки до заробітної плати.

Про це повідомила пресслужба міністерства – пише УНІАН.

Згідно з повідомленням, на період дії карантину та протягом 30 днів з дня його скасування встановлена доплата працівникам, які безпосередньо надають соціальні послуги за місцем проживання підопічних, у граничному розмірі до 100% заробітної плати.

Доплату в розмірі до 100% заробітної плати зможуть отримати соціальні педагоги/фахівці із соціальної роботи, фахівці із соціальної допомоги вдома, соціальні працівники, фахівці з фізичної реабілітації, а також практичні психологи. Відзначається, що персональний перелік працівників, яким встановлюється відповідна доплата, визначається керівником установи сфери соціального захисту.

«Зазначена доплата здійснюється шляхом та в межах видатків місцевих бюджетів, передбачених за відповідними бюджетними програмами головних розпорядників бюджетних коштів», – йдеться в повідомленні.

 

Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
18.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром