Пункт пропуску «Дольськ» відновив роботу

07 Липня 2020, 13:30
1048

З 00.00 годин 7 липня на кордоні з Білоруссю відновили роботу пунктів пропуску «Дольськ», що у Любешівському районі Волинської області та «Вільча», що у Поліському районі Київської області.

Про це повідомляють на Урядовому порталі.

В обох пунктах пропуску можливе перетинання кордону пішки, пасажирським та вантажним транспортом.

Нагадуємо, що «Вільча» є міждержавним пунктом пропуску, де можуть пройти оформлення лише громадяни України та Білорусі. А «Дольськ» – міжнародний пункт пропуску, де можуть перетинати кордон між Україною та Білоруссю усі, хто має на це законне право.

Відповідні зміни ввели у зв’язку з набуттям чинності розпорядження Кабінету Міністрів України від 17 червня 2020 р. № 819-р. Після офіційного опублікування документа Держприкордонслужба поінформувала білоруських колег, після чого роботу зазначених пунктів пропуску відновили.

Також, згідно із вказаним рішенням Уряду України, з 00.00 годин 7 липня відновлено можливість пішого перетинання кордону з Білоруссю у таких пунктах пропуску: «Нові Яриловичі» (Чернігівська область, Ріпкинський район), «Виступовичі» (Житомирська область, Овруцький район), «Доманове» (Волинська область, Ратнівський район), «Славутич» (Чернігівська область, Чернігівський район).

Читайте також: Державна митна служба створила мапу з відображенням реальної ситуації на пунктах пропуску

Коментар
29/03/2024 Четвер
28.03.2024