"Велике будівництво" на Любешівщині триває

13 Серпня 2020, 10:38
1823

12 серпня заступник голови облдержадміністрації Анатолій Костик разом з очільницею Любешівської райдержадміністрації Юлією Подернею-Масюк відвідали об’єкти, які будуються у нашому районі.
 

Побували вони у Гірках, де будується школа – один із проєктів, який реалізовується у рамках президентської програми «Велике будівництво».

Проєктом передбачається добудова класних кімнат, їдальні та спортзалу, влаштування санітарних кімнат. Теплопостачання школи  від запроєктованого паливної. Для забезпечення потреб у воді та для відводу стоків передбачається влаштувати системи водопостачання, каналізації та локальних очисних споруд.

Як інформується на сайті Любешівської РДА, здати школу в експлуатацію планують до кінця цього року. Наразі там тривають зовнішні та внутрішні оздоблювальні роботи. 

 Також посадовці оглянули хід будівництва ФАПів у селах Судче та Залізниця. Ці проєкти  реалізовуються коштом Субпроєкту Світового банку «Вдосконалення медичної допомоги хворим з хворобами системи кровообігу у Волинській області». Будівництво ФАПів тривалий час було заморожено через брак фінансування. 

Читайте також: У Любешівській РДА обговорили організацію призову восени 2020

Коментар
24/04/2024 Вівторок
23.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром