Голова Любешівської РДА привітала з Днем Незалежності

24 Серпня 2020, 10:03
1139

 Юлія Подерня-Масюк привітала з Днем Незалежності на сайті Любешівської РДА.

Текст подаємо без змін.

Шановні жителі Любешівщини!

Прийміть найщиріші вітання і побажання з нагоди Дня Державного Прапора та 29-ї річниці проголошення Незалежності нашої держави!

В усі віки і в усіх народів державний прапор був однією з найвищих і шанованіших святинь. Символічно, що напередодні Дня Незалежності ми відзначаємо День Державного Прапора України, бо саме прапор став символом незалежності, слави і відродження України. Під цим знаменом наш народ утвердив віковічну ідею про державність і самостійність.

Ставлячись з повагою до державних символів України, ми шануємо непорушний зв'язок часів і спадкоємність поколінь, дбайливо зберігаємо культурні традиції українського народу. 

Упевнена, що, дивлячись на полотнище нашого прапора, кожен українець відчуває гордість за свою Батьківщину, за свій великий народ. 

Сьогодні, найважливішим і найпотрібнішим побажанням для нашої держави, є бажання миру. Україна переживає найважчі дні своєї історії в протистоянні з силами, які посягнули на суверенітет держави. Саме в цей час і викарбовується усвідомлення народу, що тільки в єдиній незалежній і суверенній країні є майбутнє української нації.

Ми зрозуміли, що самі повинні творити свою долю. А всі випробування, які ми зустрічаємо на шляху розвитку нашої країни, загартовують дух української самосвідомості, виховують в кожному повагу до своєї Батьківщини, до її Прапора та незалежності.

З нагоди Дня Державного Прапора та у переддень 29-річниці проголошення Незалежності нашої держави бажаю Вам міцного здоров’я, родинного благополуччя, сімейного затишку, успіхів у справах та починаннях. Нехай на нашій землі знову запанує спокій і злагода, а у серцях завжди палає вогник надії на щасливе майбутнє нашої України.

З повагою голова районної державної адміністрації 
Юлія Подерня-Масюк

Читайте також:З 24 серпня Любешівський район у «помаранчевій зоні»

Коментар
20/04/2024 Субота
20.04.2024
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром