Любешівському лісгоспу надали в користування 26 тисяч гектарів мисливських угідь

10 Вересня 2020, 14:02
Мисливські угіддя. Фото ілюстративне 1805
Мисливські угіддя. Фото ілюстративне

Мисливськими угіддями лісгосп користуватиметься 25 років.

На днях обласна рада  надала державному підприємству «Любешівське лісомисливське господарство» в користування на 25 років мисливські угіддя площею 26, 35 тисячі гектарів. Про це повідомляють на сайті Волинської облради.

Рішення прийняли відповідно до Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Закону України «Про мисливське господарство та полювання», Закону України «Про тваринний світ», розглянувши подання Державного агентства лісових ресурсів України від 2 червня 2020 року, враховуючи висновки постійної комісії обласної ради з питань екології, раціонального використання природних ресурсів.

Відповідно до рішення, волинському обласному управлінню лісового та мисливського господарства необхідно укласти угоду з ДП «Любешівське ЛМГ» про умови ведення мисливського господарства, а любешівському лісгоспу – встановити межі на місцевості,
відмежувати територію мисливського господарства розпізнавальними знаками, аншлагами, панно, нанести на планово-картографічні матеріали всі об’єкти природно-заповідного фонду та  врахувати їхні режими.

Читайте також: Порахували, скільки на Волині є мисливських тварин

Коментар
23/04/2024 Вівторок
23.04.2024
09:50
22.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром