За крадіжку з крамниці у Ветлах військовослужбовця покарали трьома роками позбавлення волі

13 Вересня 2020, 17:12
Любешівський районний суд 2465
Любешівський районний суд

Військовослужбовець-контрактник украв із сільського магазину пляшку коньяку та 10 пачок сигарет, за що отримав судове покарання.

Любешівський районний суд виніс вирок уродженцю Донецької області, військовослужбовцю за контрактом, який обікрав  крамницю в селі Ветли.

29 лютого 2020 року, близько 22:55, у Ветлах, ідеться у вироку, діючи умисно, з корисливих мотивів та керуючись метою незаконного заволодіння чужим майном, обвинувачений, пошкодивши вікно, проник до приміщення магазину й викрав півлітрову тризіркову пляшку коньяку марки «Legard» та сигарети марки «Marlboro red» (10 пачок), заподіявши власнику крамниці матеріальну шкоду на загальну суму 563 гривні.

Обвинувачений  свою вину визнав повністю, щиро покаявся, активно сприяв у розкритті злочину та добровільне відшкодував завдані збитки потерпілому.

Суд призначив йому три роки позбавлення, звільнивши від відбування призначеного терміну, якщо він протягом двох років іспитового строку не вчинить нового злочину і виконає покладені на нього обов`язки. А також стягнув із підсудного на користь держави витрати на залучення експертів у розмірі 5,27 тисячі гривень.

Читайте також: Любешівчанина оштрафували за бурштин

Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024