Тарас Михалик вірить в успіх своєї колишньої команди, яка бореться за Лігу Чемпіонів

23 Вересня 2020, 17:43
Тарас Михалик 1050 Джерело: ua-football
Тарас Михалик

Колишній захисник «Динамо» Тарас Михалик згадує про свою участь у матчі десятирічної давності з бельгійським «Гентом» у складі киян і ділиться думкою про майбутнє столичної команди.

Десять років тому в матчі 3-го відбіркового раунду Ліги Чемпіонів «Динамо» вперше зустрілося з бельгійським «Гентом». І досить легко перемогло - вдома 3:0 і на виїзді 3:1. Що запам'яталося з тих матчів – запитує кореспондент UA Футбол Тараса Михалика.

«Не думаю, що бельгійці були слабкою командою. Швидше, у нас був сильний склад, де грали класні футболісти. Так склалося. Пам'ятаю, в Києві дотиснули «Гент» тільки в кінці матчу. Десь за хвилин десять рахунок був мінімальний 1:0, а потім, не пам'ятаю хто, забили два м'ячі. А щодо другої гри, то запам'яталося, що грали під сильним дощем. Та й після домашньої 3:0 їхали впевненими і спокійними – своє  вже не упустимо», – відповідає Тарас.

На питання, які шанси в нинішнього «Динамо» на подолання бельгійського бар'єра, він зазначає, що якщо динамівці впоралися з АЗ, які одного рівня з «Гентом», то можна розцінювати шанси, як прийнятні. Кияни зараз грають, підкреслює, трохи важкувато. Зрозуміло, що з приходом Луческу будується нова команда, пробуються різні схеми ведення гри, і хлопцям потрібен час на адаптацію під свіжі ідеї.  Луческу досвідчений тренер-стратег, хороший мотиватор. Тож, думає Тарас, у Бельгії будуть грати як з АЗ. Буде складно, але хлопці налаштуються і вичавлять все, що від них залежить.

Сам же колишній динамівець переживатиме й вболіватиме за «Динамо»: мовляв, пора вже гімну Ліги Чемпіонів повертатися до Києва.

Читайте також: Не можу кинути футбол – Тарас Михалик назвав свою наступну команду

Коментар
29/03/2024 Четвер
28.03.2024