Powercom – надійні джерела безперебійного живлення

30 Вересня 2020, 14:43
Powercom – надійні джерела безперебійного живлення 1089
Powercom – надійні джерела безперебійного живлення

Придбання захисної техніки від Powercom істотно спрощує життя й економить гроші.

Відомо, що система подачі електрики не дуже стабільна, тому можливі різкі перепади напруги. Для таких цілей і будуть вибиратися джерела безперебійного живлення (ups) powercom, що сприяють збереженню техніки й обладнання. Тим більше ДБЖ стає надійним помічником, коли з яких-небудь причин вимикають світло.

Придбання цієї захисної техніки істотно спрощує життя й економить гроші. Тепер з'являється гарантія того, що при випадковій нестабільній електриці досить недешеве обладнання буде збережено на 100%.

Асортимент продукції

Виробник Powercom є одним з найбільш універсальних, пропонуючи величезну кількість технічних рішень під різнізавдання. Продукція нині має пропозиції для:

дрібної побутової техніки;

серверів і мереж;

тривалої підтримки;

великих підприємств і ЦОД;

стабілізації напруги.

Кожна категорія додатково поділяється на серії. Окремі стабілізатори можуть знадобитися всього для одного комп'ютера, а інші моделі і зовсім використовуються для декількох різновидів обладнання. Виходячи з цього, буде потрібна різна потужність і велика кількість входів, тобто розеток.

Відмінні риси ДБЖ Powercom

Серед основних переваг виділяється якість і стабільність роботи, здатність витримати агресивне навантаження, а також зберегти функціонал і характеристики навіть через кілька десятків років експлуатації. Він ергономічний і простий у використанні, а гарний зовнішній вигляд стане гарним доповненням для створення гармонії в офісних приміщеннях.

Всі джерела безперебійного живлення доповнюються сертифікатами і ліцензіями, на кожну модель також є гарантія від виробника. При виборі конкретної моделі потрібно враховувати технічні характеристики, параметри і фотографії.

Купівля ДБЖ Powercom

Магазин «220volt» вважається комфортним місцем вибору і покупки джерел безперебійного живлення з можливістю детально проаналізувати всі характеристики і параметри. Поділ асортименту на категорії сприяє додатковій зручності вибору з можливістю знайти практичне рішення під конкретні умови і завдання. Якість покупки можуть підтвердити менеджери магазину, які додатково дадуть свої рекомендації і поради щодо вибору. На всі пропоновані джерела є гарантія від виробника.

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
27.03.2024
20:39