Волиняни зарезервували на зиму понад мільйон кубометрів газу

07 Жовтня 2020, 11:15
640

У рамках акції «Твоя енергонезалежність», ініційованої ТОВ «Волиньгаз Збут», близько тисячі волинян придбали природний газ на опалювальний період за фіксованими цінами.

Про це повідомляє пресслужба організації.

«В середньому, в рамках  акції, одне домоволодіння придбало близько тисячі кубометрів природного газу. Найбільше волинян долучилися до акції під час другого етапу, коли вартість кубометра газу становила 4,99 гривні. За цією ціною блакитне паливо купили понад 50% учасників акції», – зауважує директор ТОВ «Волиньгаз Збут» Микола Тищук.

Свій «газовий запас» волиняни почали споживати з 1 жовтня. В період використання зарезервованих кубометрів клієнти «Волиньгаз Збуту» сплачуватимуть лише один рахунок – за доставку газу. Якщо ж акційний газ був придбаний по різній ціні, то порядок його споживання відповідатиме порядку замовлення й оплати.

Читайте також: Серпнева інфляція на Волині: подорожчили фрукти, подешевшало сало й молоко

Куплений резерв газу можна використовувати до 31 березня 2021 року. Якщо ресурс буде витрачено раніше, учасники акції отримуватимуть блакитне паливо на загальних умовах – за поточною ціною у період споживання. Якщо станом на 1 квітня 2021 р. об’єм використаного газу буде меншим передплаченого, залишок коштів буде повернено або зараховано на рахунок майбутніх платежів. Слідкувати за використанням свого «газового запасу» волиняни зможуть в рахунку, який постачальник надсилатиме щомісяця.

Звертаємо увагу, що умови використання акції «Твоя енергонезалежність» цього року значно спрощені – жодних заявок на використання акційного газу подавати не потрібно.

Микола Тищук зауважує, що ТОВ «Волиньгаз Збут» планує й надалі формувати пропозиції, які допоможуть клієнтам заощаджувати кошти. Тож стежте за новинами компанії на офіційному сайті та сторінці у мережі Facebook.

Нагадаємо, акція «Твоя енергонезалежність» проходила у три етапи. З 15 по 31 серпня споживачі блакитного палива мали можливість купити ресурс на опалювальний сезон по 4,49 гривні за кубометр. При укладанні договору на участь в акції з 1 по 15 вересня – вартість резервного газу становила 4,99 гривні. Під час третього етапу акції «Твоя енергонезалежність» вартість кубометра газу становила 5,49 гривні.

Довідка: ТОВ «Волиньгаз Збут» – стабільний постачальник природного газу на території Волинської області з 2015 року. На сьогодні послугами компанії користуються 250 тисяч побутових споживачів, понад 1 200 промислових підприємств та більш як 200 бюджетних установ. ТОВ «Волиньгаз Збут» має безстрокову ліцензію на постачання природного газу.

Читайте також: В Україні може подорожчати хліб  – прогноз пекарів​​​​​​​

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024