Михайло Кирилюк балотується у депутати Камінь-Каширської районної ради

21 Жовтня 2020, 20:29
1814

 

Корінний поліщук-ветлівчанин Михайло Кирилюк балотується у депутати Камінь-Каширської районної ради.

 «Балотуюсь, тому що не можу стояти осторонь проблем краю», – Михайло Кирилюк, кандидат у депутати Камінь-Каширської районної ради

Михайло Кирилюк є неординарною особистістю на Любешівщині. Як депутат – ініціативний, цілеспрямований. Як людина – часом досить імпульсивний, адже має загострене почуття справедливості. Він не терпить неправду, переймається проблемами громади, а тому не одне скликання жителі Ветел довіряли йому представництво їхніх інтересів у владних щаблях.

Михайле Васильовичу, Ви – корінний поліщук-ветлівчанин. Тобто своя людина на Любешівщині. Із цим краєм тісно пов’язане все Ваше життя.

- Безсумнівно. Народився я 1956 року в селі Ветли і тут живу постійно. Щоправда, покидав отчий край, коли була служба в армії, а також коли працював у Брестському обласному управлінні пасажирського транспорту, в Ковельському автобусному парку. Але вже у 1983 році повернувся у Ветли та влаштувався на роботу в колгосп імені Мічуріна. Із 1998-го і понині я – підприємець.

– У той же час Ви постійно тримаєте руку на пульсі політичного життя Любешівщини. Адже неодноразово обиралися депутатом. Як оціните роки своєї роботи в представницькій владі?

– У депутатах я із 2002 року. Спочатку обирався у Любешівську районну раду, а коли була створена Любешівська ОТГ, люди мені довірили представляти їхні інтереси у селищній раді. За ці роки зроблено було багато. Але, звісно, не все із того, що хотілося.

– Про що саме шкодуєте як нереалізоване?

– Демаркація українсько-білоруського кордону. Ми віддали наші території. І я з цим не можу змиритися. Адже невдовзі ми можемо мати велику проблему нестачі води, так як наші канали відійшли до території іншої держави. Тому тут, думаю, ще роботи  у нас непочатий край. Також далі відстоюватимемо інші інтереси всієї Любешівської громади.

– Саме тому балотуєтеся у депутати районної ради?

– Так, я – кандидат у депутати Камінь-Каширської районної ради. Адже не можу стояти осторонь проблем краю. Район тепер буде великим. А тому впевнений: у раді треба люди, які усіма можливими шляхами лобіюватимуть інтереси Любешівської ОТГ. Я йду від волинського осередку партії «ЗА МАЙБУТНЄ». Це – сильна команда, яка знає, як, і вміє працювати на благо громад. Тому з підтримкою сильних лідерів партії нам разом вдасться будувати перспективне майбутнє наших територій.

Спілкувалася Наталія Муха.

Читайте також: Команда «Прип’ять-Любешів» взяла участь у фестивалі з міні-футболу


 

Коментар
26/04/2024 Четвер
25.04.2024