У Седлищі відкрили нову амбулаторію

22 Жовтня 2020, 10:53
Амбулаторія в Седлищі 2329
Амбулаторія в Седлищі

На урочисте відкриття мед закладу завітали поважні гості з області та району.

21 жовтня відбулося урочисте відкриття амбулаторії загальної практики сімейної медицини у селі Седлище – пише «Нове життя».

 На захід завітали поважні гості з області та району. Зокрема, привітала з приємною та важливою подією у житті сільської громади народна депутатка України Ірина Констанкевич.

 «Я насамперед хочу процитувати колегу, директорку Седлищенської школи, котра мені сказала, що це – день  народження амбулаторії. І дійсно, сьогодні тут відбувається народження сільської якісної медицини, про яку ми давно мріяли. І нас всіх об’єднує радість, що ця мрія збувається», – зазначила  вона в привітанні.

Заступник голови Волинської обласної державної адміністрації Олександр Троханенко подякував усім, хто доклав зусилля для будівництва цієї сучасної амбулаторії та побажав усім насамперед міцного здоров’я.

До щирих вітань долучився і селищний голова Олег Кух.

«Відтепер у Седлищі є гарне приміщення амбулаторії, яка оснащена сучасним обладнанням. Тут працює чудовий персонал. Тобто село забезпечене якісними медичними послугами. Саме над втіленням цього в реальність ми працювали, докладали зусилля. І все ж бажаю, аби жителі амбулаторії зверталися лише з приводу профілактичних оглядів, тобто аби всіх вас оминали недуги», – сказав він.  

Далі ж після традиційного важливого моменту – перерізування стрічки всі присутні мали можливість оглянути сучасне, красиве з необхідним обладнанням для роботи приміщення з середини.
 

Читайте також: Бірки: відкрили новозбудовану амбулаторію

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024