«Любешівська громада – мій досвід і моя велика родина», – Олег Кух

23 Жовтня 2020, 15:30
Олег Кух 3920
Олег Кух

Звернення Любешівського селищного голови Олега Куха до виборців.

Дорогі земляки!

Майже три роки тому ви довірили мені очолити новостворену Любешівську об’єднану територіальну громаду, і я щиро вдячний вам за це. Разом з вами щоденно і натхненно працювали, планували, іноді сперечались, і маємо вже багато позитивних змін. Виготовляємо містобудівну документацію, вже розроблено проєкти на деякі об’єкти комунальної власності. І ми далі працюємо в цьому напрямку.Налагоджено роботу в сфері земельних відносин, тривають впорядкування вулиць і доброустрій населених пунктів, ремонти дорожнього покриття, реконструкція мереж вуличного освітлення. Запрацювала місцева пожежна охорона, почали вводити в експлуатацію нові амбулаторії, облаштовуємо спортивні та дитячі майданчики.

Дякую, шановна громадо, за нашу спільну працю і бажання розбудувати наш край. Ви – мій досвід і моя велика родина.

Щоб завершити розпочаті й запустити нові проєкти, я знову балотуюся на посаду селищного голови. Не пропоную виборцям програму кандидата в її класичному розумінні: з формальними заготовками та переліком типових, часто популістичних обіцянок, які подекуди навіть не стосуються сфер, що є в компетенції очільника громади та місцевого самоврядування загалом.

Я говорю лише про те, що можу реально зробити. Знаю проблеми зсередини, знаю, що і як потрібно робити для подальшого розвитку громади, як діяти в тій чи тій ситуації. Є чітке стратегічне планування, напрацьовані заходи, які крок за кроком поступово реалізовуємо.

Мене досить часто запитують, чому маю справу з партіями, іноді звинувачують у тому, що міняю партійну приналежність. Скажу відверто: ніколи не був членом жодної партії. Але як людина, яка в минулому керувала районом, а зараз є очільником громади, в силу своєї діяльності співпрацюю з різними політичними силами. Вважаю, що у державницьких справах потрібно об’єднувати зусилля. Спектр завдань, які стоять перед очільником громади, досить широкий і потребує підтримки не тільки на місцях, але й на найвищих щаблях влади – і виконавчої, і законодавчої. Тісна співпраця з народним депутатом України Іриною Констанкевич сприяє розв’язанню багатьох важливих питань, і ви вже бачите її результати.

Рішення про мою участь у місцевих виборах – свідомий крок, який роблю в інтересах нашої громади. Знаю, що мої знання, досвід та життєві принципи здатні продовжити розвиток Любешівської громади, тому сподіваюся на вашу підтримку на виборах 25 жовтня.

З повагою і вдячністю

Любешівський селищний голова Олег Кух

Відео дивіться тут.

Читайте також: «Ми зробили успішний старт громади. І мені за це не соромно», – Олег Кух

Коментар
18/04/2024 Четвер
18.04.2024
17.04.2024