Як Олег Кух відреагував на свою перемогу у виборах селищного голови

27 Жовтня 2020, 14:24
Олег Кух 2263
Олег Кух
Чинний голова Любешівської селищної ради подякував виборцям за підтримку.
 
Свою перемогу на виборах чинний очільник громади Олег Кух називає великою.Про це він пише на своїй фейсбук-сторінці.
 
«Шановна Любешівська громадо! Я щиро дякую Вам за висловлену довіру. 25 жовтня громада зробила свій вибір. За мене, як за кандидата на посаду Любешівського селищного голови, проголосувало 42,18 відсотка виборців. Вважаю це великою перемогою. Перемогою не тільки моєю особистою, це – перемога людей, які повірили у мене, проголосували за мене, працювали пліч-о-пліч зі мною», зазначає Олег Кух.
Він щиро дякує кожному виборцю, який довірив йому свій голос.Ця підтримка для нього надзвичайно важлива, адже любешівчани повірили в нього, в його можливості та в його досвід. Це для нього і оцінка діяльності, і новий кредит довіри.
 
Олег Кух і наділі обіцяє робити все, аби цю довіру виправдати.
Він також поважає всіх учасників виборів, а тому дякує кожному, хто взяв участь у голосуванні,  за відповідальність та небайдужість до життєдіяльності нашої громади.
«Моя позиція, як і раніше, чітка – в роботі та діяльності селищної ради лише професіоналізм, порядність, відповідальність і прозорість. Я зобов’язуюсь працювати на громаду, знаю її проблеми та бачу перспективи. Маю силу і волю для досягнення поставленої мети. Водночас звертаюся до жителів Люб'язівської та Дольської сільських рад: ми раді вітати вас у Любешівській ОТГ, ви стали повноправними її жителями. Як очільник громади запевняю, що усі матимуть рівні права, умови та можливості», наголошує далі.
 
Своїм же опонентам, якщо вони  щиро бажають процвітання Любешівській об’єднаній громаді, пропонує наступні п'ять років вникати в усі поточні справи й прожити цей період у спільній щоденній роботі, щоб розуміти реалії управління об’єднаною громадою та як вирішуються ті чи інші питання на практиці.
 
 
Коментар
26/04/2024 Четвер
25.04.2024