Люб’язь: педагоги трьох шкіл вивчали досвід дистанційного навчання

30 Жовтня 2020, 13:08
Люб’язька школа: педагогічна рада в змішаному форматі 1536 Джерело: Люб’язька загальноосвітня школа
Люб’язька школа: педагогічна рада в змішаному форматі

На педраді розглядали питання щодо створення в навчальному  закладі сучасного освітнього середовища.

На днях у Люб’язькій загальноосвітній школі відбулася педагогічна рада в змішаному форматі – очному  та онлайн. Про це йдеться на шкільній фейсбук-сторінці.

Зустрічалися педагоги Люб’язької, Хоцунської та Шлапанської шкіл. Вони розглядали питання «Про головні аспекти «Закону про повну загальну середню освіту», «Державного стандарту базової середньої освіти»  та роботу педколективу зі створення в закладі сучасного освітнього середовища». Учасники ознайомилися з досвідом роботи щодо впровадження в освітній процес інформаційно-комунікаційних технологій та технологій дистанційного навчання.

Учителька літератури Світлана Герель, зазначається в дописі, поділилася досвідом використання біоадекватних технологій на уроках. Як цікаво та творчо можна застосовувати «хмари слів» на уроках математики продемонструвала Галина Іванісік, вчителька математики. Тетяна Тонковид, вчителька англійської мови, ознайомила учасників із додатком Google-клас як ефективною формою організації змішаного навчання. Які інтернет-сервіси найбільш ефективні та доступні в роботі вчителя, розповіла Наталія Шкльода, вчителька історії.

Із доповіддю також виступив директор закладу Микола Кух.

Читайте також: Для вчителів загальноосвітніх закладів Любешівського району закупили ноутбуки






 

Коментар
20/04/2024 Субота
20.04.2024
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром