Любешівська кухня: овочі для фарширування від майстрині техколеджу
09 Листопада 2020, 13:51
2570
Майстриня коледжу готує овочі для фарширування
Урок для майбутніх кухарів технічного коледжу, а також для всіх любителів кулінарії.
У Любешівському технічному коледжі триває дистанційне навчання. Про це йдеться на фейсбук-сторінці навчального закладу.
Майстриня виробничого навчання Надія Бурдак показує, як приготувати овочі для фарширування.
Читайте також: Де та як проходять практику майбутні любешівські кухарі
23/04/2024
Вівторок
23.04.2024
19:00
11:11
09:50
ГАЛЕРЕЯ
Афіша
Бізнес
Еко
Життя
Закордон
Історія
Культура
Медицина
Освіта
Спорт