Тарас Михалик у юності їздив на заробітки в Білорусь

14 Листопада 2020, 11:42
Тарас Михалик 3090 Джерело: dynamo.kiev.ua
Тарас Михалик

Колишній футболіст збірної України не забуває про свою малу батьківщину.

Уродженець Любешева, колишній гравець київського «Динамо» та збірної України Тарас Михалик розповів ув інтерв'ю щотижневику «Футбол», як недавно навідувався в рідні краї порибалити з воротарем збірної Бущаном, якого він називає своїм вихованцем.

«Перед кар’єрою футболіста в 15 років ви їздили на заробітки в Білорусь…Тобто, сумнівалися, що станете футболістом? – запитав кореспондент.

«Зазвичай люди закінчують ДЮСШ або якісь інтернати й цілеспрямовано йдуть у футбол. У мене нічого такого не було. Я в кращому разі двічі на тиждень бігав у футбол. Інтернату в Любешеві не було. Навчався в школі, потім вступив до ПТУ на будівельника. Коли батьки будинок будували, ми з братом багато їм допомагали: тинькували, плитку клали, шпалери клеїли. Їздили і на заробітки. Коли вступив до інституту фізкультури, потрапив у команду. Точніше, завдяки футболу я і вступив до інституту, оскільки команду футбольну тільки створювали. У Любешеві грав за команду «Прип'ять», за яку ще колись виступав мій батько на першість області. Потім став виступати за університет. І на одній з ігор мене помітив Орест Баль. Так я й опинився в ЦСКА. Ну а далі ви знаєте…» – відповів   Тарас.

Нагадаємо, нині Михалик грає за любительську команду з Луцька «Вотранс».

Читайте також: Не можу кинути футбол – Тарас Михалик назвав свою наступну команду

Співати гімн України перед матчем збірної Тараса Михалика спонукала любешівська вчителька

 

Коментар
20/04/2024 Субота
20.04.2024
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром