Наче в середньовіччі: пацієнтка Любешівської райлікарні поскаржилася на умови

15 Листопада 2020, 14:09
1435

Пацієнтка Любешівської ЦРЛ, яка нині лікується в інфекційному відділенні від коронавірусу, розповіла про умови в яких перебувають хворі на COVID-19.

За її словами, тут один спільний туалет на два поверхи, через це постійно утворюються черги. Двері у туалеті відкриті на вулицю, а коридори – холодні. Про це Ніна Швайко розповіла на своїй сторінці у фейсбуці та надала фотографії «Першому».

«Люди з двобічними пневмоніями переважно старшого віку змушені ходити в один спільний для чоловіків і жінок санвузол, який знаходиться в холодному коридорі, де відкриті двері на вулицю (бо запах)...І він один-єдиний на два поверхи людей, постійно черга. Сьогодні одна жіночка, яка вже третій тиждень тут каже: «а що ж дитино, після капання, нагріюсь, а в туалет гонить, пневмонія пройшла, а протягнуло знову в тому коридорі» ....ось так....Повторююсь – ГАНЬБА!!!!», – зазначає пацієнтка лікарні.

Також зазначає, що прийняти душ хворі також бояться, адже митись вони повинні у тому ж приміщенні, де постійно відчинені двері і стоїть лише ширма та два крани. 


 

«Про те, щоб помитись, то це взагалі, у тому ж дворовому приміщенні ширма за якою два крани, кажуть, що там митись...Це , як до нашої ери....Це РЕАЛЬНО ПРОБЛЕМА, ЯКА ПОТРЕБУЄ ВИРІШЕННЯ, ЗИМА ПОПЕРЕДУ!!!!!! Де місцева влада? Хтось же перевіряв готовність до пандемії? Чому так все ганебно??? Скільки часу триває пандемія! Це ж людські життя!!!!!!!! Вибори пройшли і слава Богу! Нікому ні до кого немає справи.... Хоча медперсоналу низький уклін за тяжку працю і хороше ставлення!!!!», – розповіла Ніна Швайко.

Читайте також: У Локачинській райлікарні запрацював другий пост терапевтичного відділення



 

Підписуйтеся на сторінку Район.Медицина у facebook та стежте за телеграм-каналом «Район здорової людини», де оперативно оновлюється інформація.

Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024