На Волині лікарні отримають кошти для боротьби з коронавірусом

19 Листопада 2020, 16:32
683

На Волині в режимі відеоконференції відбулось засідання постійної комісії обласної ради з питань бюджету, фінансів та цінової політики.

Про це інформують на сайті Волинської обласної ради.

Депутати погодили проєкт розпорядження голови ОДА про перерозподіл субвенції з державного бюджету місцевим бюджет

В управлінні охорони  здоров’я  ОДА  запропонували на  625,5 тисяч гривень  збільшити суму коштів для  КП  «Луцька  міська клінічна  лікарня» внаслідок  зменшення  на  цю ж суму видатків споживання Луцького районного бюджету.

Також виділити 625,5 тисяч гривень для КП «Луцька центральна районна лікарня» внаслідок  зменшення  видатків  розвитку на цю  ж суму  бюджету Луцької  міської ОТГ.

На 540 тисяч гривень збільшити суму для КП «Волинське   обласне   територіальне   медичне об’єднання  захисту  материнства  і  дитинства» внаслідок  зменшення  видатків споживання Іваничівського районного бюджету в сумі 270  тисяч гривень та бюджету Ківерцівської  міської ОТГ у сумі 270 тисяч гривень.

Також на 11 мільйонів гривень збільшити видатки бюджету для управління охорони  здоров’я ОДА «Інші  програми  та  заходи  у  сфері охорони  здоров’я»  коштом  зменшення  видатків  розвитку  Горохівського районного бюджету  на 1 мільйон гривень, Іваничівського  районного бюджету на 1 мільйон гривень, Камінь-Каширського районного  бюджету на 1 мільйон гривень, Любешівського районного бюджету  на 2 мільйони гривень, Любомльського районного  бюджету на 1 мільйон гривень, Маневицького районного бюджету на 1 мільйон гривень, Ратнівського районного   бюджету на 1 мільйон гривень, Рожищенського районного бюджету на 1 мільйон гривень, а також бюджету Ківерцівської міської ОТГ на 2 мільйони гривень.

Окрім того, члени бюджетної комісії погодили проєкт розпорядження голови ОДА про розподіл субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на забезпечення здійснення деяких заходів, спрямованих на запобігання виникненню та поширенню, локалізацію та ліквідацію спалахів коронавірусу. 

Тимчасова виконувачка обов'язків начальника управління охорони здоров’я ОДА Людмила Тимощук повідомила, що 1.3 мільйона гривень виділять для КП «Волинський  обласний центр служби  крові» для придбання  розхідних матеріалів для тестування на виявлення  антитіл  до  коронавірусу та 2.5 мільйона гривень для КП «Волинська  обласна клінічна  лікарня» для закупівлі лабораторного обладнання.

Читайте також: Мінохорони здоров'я планує збільшити фінансування екстреної медичної допомоги на 2021 рік

Підписуйтеся на сторінку Район.Медицина у facebook та стежте за телеграм-каналом «Район здорової людини», де оперативно оновлюється інформація.

Коментар
29/03/2024 Четвер
28.03.2024