Любешівець пиячив, а його неповнолітній син бродяжив та промишляв дрібними крадіжками

28 Листопада 2020, 16:51
Фото ілюстративне 2758
Фото ілюстративне

Чоловіка  притягнули до суду за пияцтво та ухиляння від батьківських обов’язків.

Любешівський районний суд розглянув на днях справу про аморальний спосіб життя одного з мешканців району.

Із вересня 2020 року, ідеться в постанові суду,  цей чоловік ухиляється від виконання передбачених законодавством обов`язків щодо забезпечення необхідних умов проживання та виховання свого неповнолітнього сина та протягом усього часу зловживає спиртними напоями. Неповнолітній же відсутній за місцем проживання, веде бродяжницький спосіб життя, має неохайний вигляд і брудний несезонний одяг та вчиняє дрібні крадіжки харчів.

Своїми діями звинувачений вчинив адміністративне правопорушення, передбачене ч. 1  статті 184 КУпАП.

У судовому засіданні свою вину у вчиненні цього адміністративного правопорушення чоловік визнав повністю та щиро покаявся. Пояснив, що перебуває в цивільному шлюбі з жінкою, з якою виховують спільну дитину. Мати сина від попереднього шлюбу померла, і син часто мешкав у свого дядька в іншому населеному пункті, тому він не знав про його поведінку. Нині ж син уже живе разом з ним.

Керуючись відповідними статтями закону, суд визнав п’яницю-батька винним у вчиненні адміністративного правопорушення та наклав на нього стягнення у вигляді попередження, а також стягнув 420 гривень судового збору.

Читайте також: Любешів: за роботу без маски до суду притягнули двох власників магазинів

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
27.03.2024
20:39