Визначили вартість харчування любешівських школярів на 2021 рік

18 Грудня 2020, 12:28
Шкільне харчування. Фото ілюстративне 2633
Шкільне харчування. Фото ілюстративне

Депутати селищної ради затвердили вартість харчування учнів 1– 4 класів закладів загальної середньої освіти, які не мають статусу постраждалих від Чорнобильської катастрофи, вихованців закладів дошкільної освіти та розмір батьківської плати за харчування дітей у дитсадках.

Відповідне рішення депутати затвердили на першій сесії Любешівської селищної ради.

Згідно із затвердженим рішенням, вартість харчування учнів 1-4 класів закладів загальної середньої освіти Любешівської селищної ради у 2021 році становитиме 7,2 гривні на одну дитину на день, дитини дошкільного віку –  22 гривні на день.

Розмір плати для батьків або осіб, які їх замінюють, за харчування дошкільнят встановили в розмірі 100 відсотків від її вартості. На 50 відсотків зменшили розмір плати  для батьків, які мають трьох і більше дітей.

Безкоштовним харчуванням забезпечуватимуться діти із сімей, які отримують допомогу відповідно до Закону України «Про державну соціальну допомогу малозабезпеченим сім’ям», діти з інвалідністю, діти, позбавлені батьківського піклування та діти-сироти.

За кошти селищного бюджету забезпечуватимуться безкоштовним харчуванням діти  учасників АТО (операції об’єднаних сил), які перебувають у зоні проведення операції об’єднаних сил,  діти, батьки яких загинули в зоні проведення АТО (ООС).

Звільняються  від плати за харчування і батьки чи особи, які їх заміняють, учнів 1-4 класів, що не мають статусу постраждалих  у наслідок Чорнобильської катастрофи.

 

Читайте також: В Україні організовують онлайн-навчання щодо реформування системи шкільного харчування

Коментар
29/03/2024 Четвер
28.03.2024