Працівників Любешівської РДА повідомили про звільнення з посад

07 Січня 2021, 14:15
Любешівська РДА 4168
Любешівська РДА

Працівників 16 райдержадміністрацій Волині повідомили про вивільнення з роботи.

Таку звістку вони отримали у середу, 6 січня. Про це розповіла Суспільному начальниця відділу облдержадміністрації Ірина Лебедюк.

Чиновниця каже, що згідно з новим територіально-адміністративним устроєм України з 1 січня на Волині – чотири райони замість 16: Камінь-Каширський, Ковельський, Володимир-Волинський та Луцький. Відповідно, залишиться лише чотири районні адміністрації.

6 січня працівників райдержадміністрацій Волині повідомили про вивільнення з посад. В місячний термін державні службовці будуть звільнені з посад, а у двомісячний термін усі інші працівники РДА так само будуть звільнені зі своїх посад. Загалом в області має бути 590 працівників. До Нового року – було 1184, каже Ірина Лебедюк.

До 18 січня створять комісії з ліквідації райдержадміністрацій та передачі майна у власність новоствореної територіальної громади.

Утворення нових районів не вплине на заповнення адреси у поштовій кореспонденції – каже заступниця директора Волинської дирекції Укрпошти Олена Рудник. Оскільки на конверті обов’язково вказується індекс місця призначення, а всі населені пункти підв’язані під індекс.

Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024