Справу тракториста, якого затримали п’яним за кермом у Великому Курені, передали на розгляд громадській організації

02 Березня 2021, 17:15
Любешівський районний суд 2200
Любешівський районний суд

Ветерана війни в Афганістані звільнили від адміністративної відповідальності за керування транспортним засобом у стані алкогольного сп'яніння.

На днях  Любешівський районний суд звільнив любешівчанина від адміністративної відповідальності за керування транспортним засобом у стані алкогольного сп'яніння, а матеріали справи передав на розгляд районній організації «Українська спілка ветеранів Афганістану» для застосування щодо нього заходів громадського впливу.

22 січня 2021 року, увечері, в  селі Великий Курінь, ідеться в судовій постанові, по вулиці Центральній, місцевий пенсіонер із ознаками алкогольного сп`яніння керував трактором Т-25А1. Від проходження огляду на стан сп`яніння тракторист відмовився. Своїми діями він порушив вимоги п.2.5 Правил дорожнього руху, за що передбачена адміністративна відповідальність.

19 лютого на адресу суду надійшло клопотання від голови Любешівської районної організації «Українська спілка ветеранів Афганістану» про звільнення пенсіонера від адміністративної відповідальності з передачею матеріалів на розгляд громадської організації.

В судовому засіданні тракторист вину у вчиненому визнав, щиро розкаявся, зобов`язавшись  порушень більше не вчиняти. Просив клопотання задовольнити. Вказав, що з 1991 року є учасником Любешівської районної організації «Українська спілка ветеранів Афганістану» та ветераном війни, про що подав відповідні документи.

Провадження в цій  справі суд закрив,  зобов`язавши голову районної організації ветеранів Афганістану повідомити про прийняте рішення в десятиденний строк з дня отримання матеріалів.

Тимчасово вилучене посвідчення тракториста-машиніста повернули пенсіонерові.

Читайте такожСудили водія, якого затримали п'яним за кермом біля Судча

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024