Любешівця оштрафували за неосвітлений номерний знак на автомобілі

03 Березня 2021, 11:43
Фото ілюстративне 1875
Фото ілюстративне

Водія вдруге впродовж року притягнули до адміністративної відповідальності за порушення правил дорожнього руху.

На днях Любешівський районний суд розглянув адміністративну справу, яка надійшла з Відділу поліційної діяльності №1 селища Любешів про притягнення водія до адміністративної відповідальності.

9 лютого, близько 20 години, в Любешеві, по вулиці Брестській, ідеться в судовій постанові, Юрій Ш. повторно протягом року в темну пору доби керував транспортним засобом, у якому не освітлювався задній номерний знак, порушуючи правила дорожнього руху.  У судове засідання на розгляд справи порушник не з`явився. Від отримання повістки про виклик до суду відмовився.

Врахувавши те, що водій не вперше притягується до адміністративної відповідальності, з поваги до правил співжиття, а також для запобігання вчиненню нових правопорушень, суд застосував щодо нього  покарання штрафом – 17 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян, що становить 289 гривень. Крім того, стягнув ще 454 гривні судового збору.

Читайте також: Любешів: водія намагалися притягнути до адміністративної відповідальності за порушення правил дорожнього руху

Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
18.04.2024