«Волиньгаз» пропонує споживачам нову послугу – продаж газового обладнання

04 Березня 2021, 16:49
550

«Волиньгаз» пропонує споживачам нову послугу – продаж газового обладнання: котли, лічильники, смартмодеми, сигналізатори, водонагрівачі.

Про це під час вебінару «Спрощуємо життя: як передати показники лічильника дистанційно» на сторінці АТ «Волиньгаз» у фейсбуці розповіла менеджерка Клієнтського простору 104.ua Ольга Руденко.

АТ «Волиньгаз» започаткував серію щотижневих вебінарів для споживачів природного газу. На вебінарах фахівці компанії розповідатимуть про вибір газового обладнання, приєднання до системи газопостачання та енергоефективність.

На першому вебінарі споживачам природного газу розповіли про актуальне – способи дистанційної передачі показників лічильника та сучасний смартмодем 104.ua SMART.

 «Часто споживачі кажуть, що забувають подати показник, їм незручно це робити тощо. У таких випадках є прекрасне рішення – модем для дистанційної передачі даних 104.ua SMART. Прилад зчитує дані з вашого лічильника газу та автоматично надсилає їх Оператору газорозподільних мереж – АТ «Волиньгаз». Я вважала, що смартмодеми здебільшого цікавлять молодих людей, які багато працюють і забувають про передачу показників лічильника. Виявляється, це не так. Один наш клієнт придбав модем у подарунок батькам. Їх лічильник знаходився високо, тож літнім людям незручно було дивитися показники. Смартмодем розв'язав цю проблему й тепер показники лічильника надсилаються автоматично», – розповіла менеджерка Клієнтського простору 104.ua Ольга Руденко.

Вже зараз доступні модеми сумісні з найпопулярнішими моделями лічильників Самгаз (G1.6-G4) Elster, Metrix, Itron (G1.6-G10). Придбати смартмодем ви можете у найближчому центрі обслуговування споживачів АТ «Волиньгаз» – «104.ua Клієнтський простір». Фахівці компанії встановлять і налаштують прилад. На Волині Клієнтські простори 104.ua знаходяться в 11 населених пунктах: Луцьку, Ковелі, Нововолинську, Володимир-Волинському, Рожищі, Турійську, Горохові, Ківерцях, Старій Вижівці, Ратному та Камені-Каширському.

Окрім смартмодемів АТ «Волиньгаз» пропонує споживачам придбати котли, лічильники, сигналізатори, водонагрівачі. Ознайомитись з газовим обладнанням можна на сайті 104. Market

Також на вебінарі від компанії «Волиньгаз» йшлося про онлайн-способи передачу показників лічильника з 1 по 5 число щомісяця та труднощі під час передачі показників.

Менеджерка Клієнтського простору 104.ua Ольга Руденко розповіла, що більшість споживачів АТ «Волиньгаз» прагнуть передати показники лічильника саме 1 числа місяця й часто скаржаться, що в цей день телефонні лінії контакт-центру компанії перевантажені. У такому випадку фахівець радить, передавати показники онлайн: в особистому кабінеті на сайті 104.ua, мобільних додатках 104 Mobile для Android та 104 Mobile Light для iPhone, чат-ботах 7104ua у месенджері Viber та Telegram. Ці сервіси працюють цілодобово. Окрім того, період подачі показників – 1-5 число місяця, а це означає, що для передачі показників у споживача є 5 днів.

Читайте також: Як передати показники лічильника газу з 1 по 5 березня

Коментар
29/03/2024 Четвер
28.03.2024