Пиріжки, супи та тушковані овочі: у майбутніх любешівських кухарів виробниче навчання
05 Березня 2021, 17:42
2337
Джерело: Любешівський технічний коледж
Учні готують страву
На виробничому навчанні учні Любешівського технічного коледжу навчаються готувати перші та другі страви.
Про це йдеться на фейсбук-сторінці навчального закладу.
Здобувачі освіти першого курсу за професією «Кухар» навчаються готувати різні види супів і смажені пиріжки, другокурсники – смажені й тушковані овочі.
Читайте також: Любешів: майбутні кухарі показали свої роботи
25/04/2024
Четвер
25.04.2024
18:26
16:17
16:04
ГАЛЕРЕЯ
Бізнес
Еко
Життя
Закордон
Історія
Культура
Медицина
Освіта
Спорт