У сусідів: очільник Каменя-Каширського звинуватив мешканців міста в безкультурності

14 Березня 2021, 16:55
Віктор Пась 3802
Віктор Пась

Мер Каменя-Каширського Віктор Пась критично висловився про жителів міста під час питання про вивіз сміття комунальниками.

Це сталося під час інтерв'ю газеті «Полісся».

Журналісти у розмові з міським головою зазначили, що до комунальників було чимало претензій щодо вивозу сміття. У відповідь Віктор Пась звинуватив жителів Каменя-Каширського в тому, що вони безкультурні та безвідповідальні, оскільки не бажають платити за вивіз сміття.

«Тут проблема не в комунальниках, а в самих жителях. На одну людину, яка дотримується правил благоустрою, у нас завжди знайдеться десять, які ними нехтують і не зважають, куди і коли виносять сміття. От як всі навчаться культури, тоді і місто зміниться. Тоді і роздільне сміттєзбирання матиме результат. А так свідомість наших людей дуже відстає. У нас десь 80 відсотків жителів не хочуть платити за вивіз побутових відходів. Зараз ми плануємо запустити рекламну кампанію, щоб люди хоча б зрозуміли, що за вивіз сміття потрібно платити. Буде майстер з благоустрою, який контролюватиме ці питання», – сказав Віктор Пась.

 

Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром