Поліція: булінг щодо любешівчанки, яка нібито наковталася таблеток, не підтвердився

23 Березня 2021, 16:00
Фото ілюстративне 1463
Фото ілюстративне

Факт, що дівчинка з Любешівщини прийняла велику кількість таблеток, страждаючи від булінгу однокласників, не підтвердили.

Про це повідомив Камінь-Каширський районний відділ поліції.

На початку березня деякі місцеві медіа оприлюднили інформацію, що в одній зі шкіл на Любешівщині неповнолітня наковталась таблеток і потрапила до лікарні. На додаток, окремі журналісти в новині, посилаючись на «власні джерела» написали, що ймовірною причиною такого вчинку міг бути булінг з боку однокласників.

Повідомлення про цей випадок поліція фіксувала, однак офіційної інформації на сайті не подавала. Очільниця профільного сектору в коментарі журналістам зауважила, що поліція ретельно розбереться в ситуації.

Було відкрите кримінальне провадження, в рамках якого правоохоронці встановили всі обставини справи.

Факт про те, що дитина прийняла велику кількість таблеток, не підтвердився. Факт булінгу з боку однокласників також не підтвердився. У дівчинки справді виникли певні непорозуміння в сім’ї, які викликали тимчасове пригнічення. Нині ювенальні поліцейські тримають ситуацію на контролі, дівчина зростає у безпечному середовищі, їй нічого не загрожує.

Провадження закрито у зв’язку з відсутністю складу злочину.

Поліція просить не поспішати з продукуванням новин, які можуть негативно позначитись на дітях, репутації навчального закладу та інших установ.

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024